perjantai 23. marraskuuta 2012

Kiitos osallistumisesta RAHOITU! Taiteen, kulttuurin ja luovien alojen rahoituspäivään!

Kiitos kaikille mukana olleille aktiivisesta osallistumisesta RAHOITU! Taiteen, kulttuurin ja luovien alojen rahoituspäivään sekä rahoitusklinikoille 22.11.2012! 

Päivän teemana oli kulttuurin matkailullinen tuotteistaminen ja apuraha- ja hankeneuvonta klinikoilla. Pohjois-Karjalan taidetoimikunnan pääsihteeri Hanna Susitaival kertoi  haettavana olevista alueellisista ja valtakunnallisista apurahoista. Culture Finlandin kulttuurimatkailun katto-ohjelman projektipäällikkö Soila Palviainen kertoi kulttuurin matkailullisesta tuotteistamisesta: työkalupakeista, rahoitusesimerkeistä ja Opetus- ja kulttuuriministeriön tuesta. Tuottaja Hanna Suhonen kertoi puolestaan kulttuurin matkailullisen tuotteistaminsen case-esimerkkejä Pohjois-Karjalasta ja muualta Suomesta. Iltapäivän rahoitusklinikoilla jatkettiin apuraha- ja hankeneuvontaa. 






Rahoituspäivä  järjestettiin yhteistyössä Pohjois-Karjalan taidetoimikunnan kanssa ja se oli kolmas Joensuussa pidetty kulttuuri- ja luovien alojen rahoitukseen keskittyvä infopäivä. Edelliset rahoituspäivät on järjestetty vuosina 2010 ja 2011. Kolmannen rahoituspäivän teemana oli kulttuurin matkailullinen tuotteistaminen ja apuraha- ja hankeneuvonta klinikoilla.