maanantai 8. lokakuuta 2012

Pohjois-Karjalan LUOTU-päivä 15.11.2012 – elämyksellistä verkostoitumista

 

LUOTU-päivä Joensuussa 15.11.2012 klo 9.00-14.30

 

Haluatko tavata muita oman toimialasi yrityksiä? Tiedätkö, mitkä omaa toimialaasi lähellä olevat alat voisivat olla sinulle hyödyksi, kun kehität liiketoimintaasi? Tule luomaan uusia kumppanuuksia Pohjois-Karjalan LUOTU-päivään, 15.11.2012 Tiedepuiston netWork Oasikseen, Länsikatu 15, Joensuu.  

Aika:                  Torstaina 15.11.2012 klo 9.00-14.30
Paikka:              Joensuun Tiedepuisto, netWork Oasiksen Temple of  Challenge –tila  (Länsikatu 15, 3A-rakennus, 4 krs.)

 

 

Mikä on LUOTU-päivä?


LUOTU-päivä on Pohjois-Karjalan alueella toimivien luovien alojen ja mm. kulttuuri- ja matkailusektorin, tapahtumatuotannon, hyvinvointi- ja liikunta-alan ja elintarvikealan yrityksille suunnattu verkostoitumistilaisuus.

LUOTU-päivään voivat osallistua myös osuuskunnat, yhdistykset ja liiketoimintaa vasta kypsyttelevät toimijat. Mukaan ovat tervetulleita kaikkien toimialojen ammattilaiset, jotka haluavat laajentaa verkostojaan!

LUOTU-päivä on tehokas tapa tavata kerralla monta potentiaalista asiakasta tai yhteistyökumppania.


Mitä LUOTU-päivässä tapahtuu?


LUOTU-päivän aikana tapaat puolen tunnin mittaisissa kahdenkeskisissä tapaamisissa muita yrittäjiä tai rahoittajia. Näin pääset kertomaan omasta yrityksestäsi ja osaamisestasi ja samalla tutustut mahdollisiin uusiin yhteistyökumppaneihin. Sinulla on mahdollisuus solmia uusia kontakteja ja laajentaa verkostojasi yllättävillekin tahoille!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: http://www.luotupaivat.fi/pohjois-karjala/