maanantai 15. lokakuuta 2012

Kirkastamo- ja yrityssparraus-klinikat Joensuussa 15.11.2012 Pohjois-Karjalan LUOTU-päivien yhteydessä


Kirkastamo-klinikalta neuvontaa kulttuuri- ja luovan alan toimintaan!

Mietitkö paikkaasi yrittäjyyden ja taiteilijuuden vaihtoehtojen välillä? Tarvitsetko eväitä uusien haasteiden kohtaamisessa tai kaipaatko neuvoja olemassa olevan toiminnan vauhdittamiseksi? Ehkäpä haluat neuvoja apurahan hakemisessa tai oman työsi tuotteistamisessa? Tule kirkastamaan ajatuksiasi Kirkastamo-klinikalle!

Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu järjestää maksuttoman neuvontapäivän, Kirkastamo-klinikan, luovan alan ja kulttuurin toimijoille.

Tule tapaamaan Kirkastamo-asiantuntijaa tunnin mittaiseen henkilökohtaiseen keskusteluun. Saat tietoa alan kehittämismahdollisuuksista ja luottamuksellista, yksilökohtaista neuvontaa juuri omiin tarpeisiisi. Klinikka on tarkoitettu Pohjois-Karjalassa toimiville kulttuuri- ja luovan alan toimijoille, työryhmille, yksityishenkilöille ja opiskelijoille.
 
Henkilökohtaiseen neuvontaan (1h) varataan aika. Kirkastamo-asiantuntijana tuottaja Hanna Suhonen. Ilmoittautumiset Pohjois-Karjalan LUOTU-päivien kautta osoitteessa: http://www.luotupaivat.fi/pohjois-karjala/.
 
Lisätietoja: Niina Hattunen p. 050 311 9527 tai niina.hattunen(ª)pkamk.fi.